Blog

Velkommen!

Her vil jeg fortælle om, hvad jeg går og laver som ordblindekonsulent, som næstformand i Ordblindeforeningen og give dig nyttig viden om apps og andre it-hjælpemidler, som du kan bruge, hvad enten du er ordblind, læse-stave-svag eller ikke!

Jeg underviser ikke i læsning og skrivning, men i, hvordan du kan få en langt lettere og meget bedre hverdag som ordblind ved hjælp af din smartphone.

Ordblindementorens blog

Til dig, der vil vide mere om ordblindhed og it-hjælpemidler.

Jeg har gjort det til min levevej at hjælpe så mange ordblinde, som overhovedet muligt til at få et liv på lige vilkår med alle andre i det danske samfund ved hjælp af it-hjælpemidler.

Jeg havde ikke muligheden for at få den uddannelse, som ville have været den rigtige for mig. Det var jeg for stærkt ordblind til og hjælpemidlerne fandtes ikke. Det gør de heldigvis nu!

Du er meget velkommen til at komme med spørgsmål og forslag til emner.

God fornøjelse her på bloggen.

Gæsteblog #1

Jeg har inviteret en række spændende personer, der på hver sin måde gør et kæmpe stykke arbejde for ordblinde. Målet med at invitere gæstebloggere er at få så mange aspekter af ordblindhed belyst som muligt til glæde og

Når kolleger har brug for it-hjælp

Besøget på Trinity er et eksempel på en af mine arbejdsopgaver, nemlig at komme ud på en virksomhed, hvor ordblinde medarbejdere har brug for it-hjælpemidler. I videoen præsenterer

Folkemødet 2019

Stemningsbilleder fra Folkemødet på Bornholm 2019. Pga. af regeringsforhandlingerne var det lidt småt med politikere og det var ærgerligt, men vejret var fantastisk (det meste af tiden) og stemning supergod,

Book et foredrag eller min hjælp

Kontakt mig helt uforpligtende og lad os få en snak.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, siger du samtidig JA til at modtage e-mails fra mig, der indeholder nyheder, tips og markedsføringsmateriale. Jeg deler ikke dine informationer med nogen og spammer aldrig! Du kan framelde dig nyhedsbrevet i alle mails fra mig.