Mine ydelser

Foredrag, udredning & hjælp

Jeg tilbyder en lang række forskellige ydelser – både til skoler, organisationer, det offentlige og private.

Mine arbejdsopgaver er delt op i 4 grupper:

 1. Jeg hjælper den enkelte ordblinde med at bruge it-hjælpemidler
 2. Jeg holder oplæg og foredrag om ordblindhed og hjælpemidler
 3. Jeg holder workshops for børn, unge og voksne
 4. Jeg udreder for kommuner og jobcentre

Lad mig ringe dig op!

Jeg ringer dig gerne op, så vi kan tale om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Det er helt uforpligtende.

  Foredrag, oplæg & workshops

  Jeg holder oplæg for alle, der gerne vil høre om, hvordan ordblinde i dag kan klare sig på lige vilkår med alle andre takket være de fantastiske it-hjælpemidler, vi alle har adgang til i dag med en smartphone.

  Mange af programmerne og de forskellige apps er gratis og jeg viser brugen og indstillingerne, så alle kan være med.

  Der er meget individuelle behov. Nogen har brug for mere end andre. Og kombinationen af computer og telefon, så de snakker sammen, er også meget vigtig, for at dagligdagen bliver så nem som mulig.

  Se pris og indhold her >>

  Foredrag for forældre til ordblinde børn, hvor den primære opgave er at forklare forældrene, at deres ordblinde barn har de samme muligheder i skolen som alle andre med de rette it-hjælpemidler og en anden tilgang til ordblindhed, dvs., at de ikke kun skal beskæftige sig med læsetræning, men især med læseforståelse.

  Foredrag for lærere. Dette foredrag har til formål at klæde lærerne godt på til at hjælpe de ordblinde børn med at blive selvhjulpne i timerne. Jeg fortæller om de forskellige it-hjælpemidler, der virkelig gør en forskel og om, hvor vigtige de er i undervisningen af læse-stave-svage børn på alle niveauer af ordblindhed. Jeg kommer ind på de mest gængse problematikker, så lærerne ved, hvad det vil sige at være ordblind – fra en stærkt ordblinds perspektiv.

  Foredrag på arbejdspladser – store som små. På arbejdspladserne er det min opgave at motivere og demonstrere, hvordan ordblinde ved hjælp af diverse it-hjælpemidler kan mestre jobbet og være en integreret og værdifuld medarbejder, der er selvhjulpen.

  Udredninger

  Min primære opgave er her at lave en udredning af den enkelte borger, så kommunen/jobcentret får et overblik over, hvad borgeren har brug for.

  Når min indstilling er godkendt, laver jeg en komplet opsætning af den eller de aftalte enheder og viser den ordblinde borger, hvordan det hele bruges.

  Se pris og indhold her >>

  Hjælp til børn og unge

  Jeg underviser barnet/den unge i, hvordan de nemmest og bedst kan bruge deres it-hjælpemidler i hverdagen – både i skolen og socialt. Jeg fortæller dem om mine egne erfaringer og hvordan det lykkes mig at komme fri af den spændetrøje ordblindhed er, hvis man ikke er selvhjulpen. Ingen har lyst til at være uden for og med it-hjælpemidlerne kan det ordblinde barn klare sig på lige vilkår med de ikke ordblinde kammerater.

  Se pris og indhold her >>

  Vejledning til voksne

  Primært at rådgive om, hvordan man bedst kan bruge hjælpemidlerne i hverdagen. Der er meget individuelle behov og sammen finder vi de bedste løsninger for den enkelte.

  Jeg installerer apps og programmer, sætter de forskellige indstillinger op på diverse enheder, som smartphone, iPad og computer og demonstrerer brugen af dem.

  Se pris og indhold her >>

  Jeg ønsker at motivere og inspirere ordblinde til at komme i gang med at deltage i samfundet på lige vilkår med alle andre.

  Book et foredrag eller min hjælp

  Kontakt mig helt uforpligtende og lad os få en snak.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev

   Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, siger du samtidig JA til at modtage e-mails fra mig, der indeholder nyheder, tips og markedsføringsmateriale. Jeg deler ikke dine informationer med nogen og spammer aldrig! Du kan framelde dig nyhedsbrevet i alle mails fra mig.