Apps, programmer og hjælpefunktioner

Jeg anbefaler, at du finder ud af,

hvad DU har brug for i din hverdag, inden du henter en masse apps.

Der er så mange mange gode apps, der kan alt muligt, MEN de er ikke alle velegnede til netop dig eller dit barn.
De forkerte apps skaber mere forvirring end gavn og kan betyde, at du eller dit barn dropper det helt. Det er synd, for der er virkelig god hjælp at hente.
Du skal finde de apps og hjælpefunktioner, der bedst kan hjælpe dig i hverdagen med at læse og skrive.

Jeg har her på listen samlet de apps, programmer og hjælpefunktioner, som jeg anbefaler. Og så husk: Du skal bruge dine apps og øve dig. Du skal tale tydeligt, når du bruger en af de apps, der laver tale om til tekst. Det kræver øvelse og så lykkes det!

Hvis du er i tvivl om, hvilke hjælpemidler, der er rigtige for dig eller hvilke strategier, der er de mest effektive, så kontakt mig her.

Ansøg om hjælpemidler

Hvis du er i arbejde, kan du ansøge om hjælpemidler på jobcentret i din bopælskommune:  Ansøgning om hjælpemidler (AB 441)

Hvis du søger hjælpemidler til privat brug: Ansøg om hjælpemiddel / boligændring

Til iPhone og iPad (iOS)

Til Android

Book et foredrag eller min hjælp

Kontakt mig helt uforpligtende og lad os få en snak.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

    Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, siger du samtidig JA til at modtage e-mails fra mig, der indeholder nyheder, tips og markedsføringsmateriale. Jeg deler ikke dine informationer med nogen og spammer aldrig! Du kan framelde dig nyhedsbrevet i alle mails fra mig.