Forløb for ordblinde – børn, unge og voksne

Ændre dit Mindset og slut fred med din ordblindhed med Tankefeltterapi, Coaching og Læse-skrive-hjælpemidler

Ændre dit Mindset og slut fred med din ordblindhed.

Med et skræddersyet forløb, hvor vi kombinerer Tankefeltterapi, Coaching og Læse-skive-hjælpemidler. 

Vi arbejder med din fortid, nutid og fremtid.

Forløbet henvender sig til:

 • Ordblinde Børn fra 12 års alderen samt deres forældre
 • Ordblinde Voksne fra 17 års alderen 

Ordblindheden i selv, er oftest den mindste udfordring. Det er i højere grad “bivirkningerne”, traumerne, samt det følelsesmæssige aspekt i at være ordblind, der fylder. Netop fordi vi lever i et samfund, hvor det skrevne sprog vægter højt.

Hvorfor er sammensætning af Tankefeltterapi, Coaching og Hjælpemidler en god kombi? Med Tankefeltterapi arbejder vi med dine Traumer fra fortiden, altså de traumer du har fået påført grundet din ordblindhed. Med Coaching arbejder vi med at sætte nye mål, din motivation, så du kan se dine muligheder, frem for dine begrænsninger. Læse-Skrive-Hjælpemidlerne lærer dig, at skrive det du tænker, i stedet for det du magter (kombination af skriveprogram- og diktering).

Hvad får du ud af et forløb hos os?

Af egne erfaringer, har vi lært, at dét at være Ordblind, er meget mere, end kun  hjælpemidler. I dag, når du bliver konstateret Ordblind, får du tilbudt hjælpemidler. Vores erfaring siger os, at der er mangel på støtte, forberedelse og hjælp til den følelsesmæssige rutschetur, der oftest medfølger, når du får “stemplet” som Ordblind.

Vi mener at det handler om at acceptere ens Ordblindhed, og slutte fred, og få forløst de traumer og nederlag, det har medført.

Forløbet vil netop hjælpe dig med at stå “stærkere” med de udfordringer du som Ordblind møder i livet.

Program og yderligere information fremsendes pr. mail ved tilmelding.

Foredrag:

Tilmeld dig foredraget og hør mere om vores forløb samt vores baggrund for sammensætningen af disse 3 faggrupper. Det er et foredrag, hvor vi deler ud af både personlige og professionelle erfaringer i vores arbejde med Ordblinde.

I vores fælles praksis er missionen at nedbryde “tabuet” omkring ordblindhed – det starter med dig, som er Ordblind, dig der er forælder til et Ordblindt barn, eller til dig som er pårørende til en Ordblind.

Efter foredraget har du fået kastet “lys” på muligheder fremfor begrænsninger. Fået indblik i, hvad der kan ligge til grund for de udfordringer man som Ordblind kan møde på sin vej. Ligeledes får du præsenteret de smarteste og let tilgængelige Læse-skrive-hjælpemidler til Ordblinde.

Til foredraget har vi et særtilbud på vores forløb til kr. 2.950.- pr. person (du spare kr. 545.-)

Program for forløbet:

 • Forløbet er sammensat af terapi og en workshop.
 • Individuel session med Tankefeltterapi v/Jane Engelmann.
 • Individuel session med Coaching v/Kirsten Andresen.
 • Tankefeltterapi og Coachingen gennemføres inden workshoppen.
 • Fælles Workshop af 4 timer v/Christian Bock:
  • opsætning af hjælpemidler på tlf. og pc.
  • samt træning af nye apps og indstillinger.
 • Introduktion til OrdblindeLab og gratis adgang i 3 måneder.
 • På børneholdet aflutter vi med forældrene.
 • Alle får udleveret Diplom.
 • På workshoppen er der forplejning i form af sandwich, vand, kaffe og The.
 • Der tilbydes rådgivning pr. tlf. og mail under hele forløbet. Yderligere tilbydes der rådgivning 6 måneder efter afsluttet forløb.

Bemærk begrænsede pladser

Små hold med 8 deltagere pr. forløb for at sikre det optimale udbytte

Din investering er: kr. 3.495,-

(Til foredraget er prisen: kr. 2.950,-)

Indeholder: En Tankefeltterapi Session, en Coaching Session samt 4 timers workshop inkl. forplejning og 3 mdr. licens til Ordblindelab

Alle ordblinde vil gerne være selvhjulpne – Det giver mere livskvalitet og glæde i hverdagen

Tilmeld dig her

Kommende arrangementer:

  Foredragsaften i Sønderborg, Mandag, d. 30. marts. 2020 kl. 18:30-21:30 - Det Sønderjyske Køkken Pris pr. person er kr. 100.- inkl. Kaffe/The og kageWorkshop for børn fra 12 til 16 år mandag den 4. maj 2020 fra kl. 16.00-20.00 - Sønderborg - Pris pr. person kr. 3.495.-Workshop for voksne fra 17 år tirsdag den 5. maj 2020 fra kl. 16.00-20.00 i Sønderborg - Pris pr. person kr. 3.495.-

  Tilmeldingen er først gyldig, når betalingen er modtaget og du har modtaget en bekræftelse.

  Betal via MobilePay til 21741875 Jane Engelmann

  Venteliste

  Hvis du er interesseret i et forløb, men datoerne ikke passer dig, eller der er optaget, kan du skrive dig på venteliste. Du vil få besked, når nye datoer foreligger.

  Jeg vil gerne have besked, når der afholdes:

   Forløb for ordblinde - børn, voksne og unge i SønderborgForløb for ordblinde - børn, voksne og unge i KøbenhavnForløb for ordblinde - børn, voksne og unge i ÅrhusForløb for ordblinde - børn, voksne og unge i OdenseForløb for ordblinde - børn, voksne og unge i Fredericia

   Om os

   Jane Engelmann – Certificeret Hypnose- og Tankefeltterapeut

   Jeg har egen klinik, hvor jeg arbejder med alle former for Traumer, og det er blandt andet herfra, jeg har tilegnet mig min erfaring med Ordblinde. Inden jeg blev selvstændig. har jeg arbejdet 10 år som Kontaktperson/Familiekonsulent i Sønderborg Kommune, Børn & Familie afdelingen.

   “Husk – Det starte med dig” “If you never try – you will never know”

   Mere info om mig – klik på billledet.

   Kirsten Andresen – Certificeret Stress, Business, og Live coach

   Jeg har egen klinik, hvor jeg hjælper klienter med at sætte nye mål, og se mulighederne fremfor at se begrænserne. Mit hjerte “brænder” for at hjælpe Ordblinde, da jeg selv er Ordblind, og kender til de Traumer der følger med.

   “Du KA hvad du vil” – med den rette hjælp.

   Mere info om mig – klik på billedet.

   Christian Bock – Ordblinde Mentor

   Jeg har egen virksomhed, hvor jeg igennem de sidste 8 år har arbejdet som rådgiver for Ordblinde, blandt andet for Jobcentrene. Mit speciale er teknologi, læse-skrive-hjælpemidler, der gør hverdagen lettere for Ordblinde. Min baggrund for dette, er at jeg selv er Ordblind, og daglig bruger af hjælpemidlerne.

   “Min opgave er ikke at lære Ordblinde at læse og skrive – min opgave er, at lære de Ordblinde at være med i det danske samfund, på lige vilkår med alle andre”

   Mere info om mig – klik på billedet

   Til forsiden