Hej og velkommen

Du har scannet min QR kode. Tak for det!

Som du ved, så er min opgave ikke at lære ordblinde at læse og skrive.
Min opgave er at motivere og hjælpe ordblinde med de helt rigtige it-hjælpemidler,
så de kan klare sig på lige vilkår med alle andre.

Jeg skriver med stemmen og læser med ørerne. Det har ændret mit liv og min vigtigste opgave er at hjælpe andre ordblinde med det samme.

De bedste apps til iOs og android
Links til hjælp
Derfor er jeg den rigtige
Arrangementer på skoler
Arrangementer på virksomheder
Support og vejledning

Kontakt mig helt uforpligtende.

Min styrke er, at jeg selv er 100% afhængig af mine it-hjælpemidler og derfor specialist i, hvordan man som ordblind tackler de forskellige læse-skrive-udfordringer i skolen, på jobbet og i fritiden. IT-hjælpemidlerne gør ordblindes hverdag meget lettere, og støtter og motiverer til læring.

Jeg holder foredrag og workshops over hele landet om brugen af it-hjælpemidlerne med udgangspunkt i min egen historie som stærkt ordblind. Jeg tilpasser foredrag og workshop præcis til jeres ønsker.

Jeg underviser også den enkelte ordblinde i at vælge og bruge de bedst egnede it-hjælpemidler. Det kan være indstillinger, opsætning, tips og tricks.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

    Book et foredrag eller min hjælp

    Kontakt mig helt uforpligtende og lad os få en snak.

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev

      Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, siger du samtidig JA til at modtage e-mails fra mig, der indeholder nyheder, tips og markedsføringsmateriale. Jeg deler ikke dine informationer med nogen og spammer aldrig! Du kan framelde dig nyhedsbrevet i alle mails fra mig.